Facebook nyereményjátékra invitálunk benneteket! Falfestés sorozatunk új korszakát szeretnénk egy megnyerhető, ingyenes falfestéssel indítani, amelyre bárki pályázhat.

 

A Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület (BTHE – www.bthe.hu) felkért bennünket egy nagyszabású túra grafikai kivitelezésére. Bakancsok a Duna irányába – született meg a főszervező, Jani fejében a hangzatos cím, amihez össze is állt pár részlet már a túra gondolatának a megszületésekor.

 

Átböngészve az oldalamat bizton képbe kerültél valamennyire a stílussal, amelyben az alkotások születnek. Szerteágazó, sokszor kontrasztos, néhol statikus, máshol pedig dinamikus vonalakat követek. Valahogy mégis mindig fő irányvonalamnak tekintettem és éreztem a egyedi, foltos, vízfestékes és akvarelles ábrázolást. Ebben a kategóriában gyűlt össze egy meghatározó, kiforrott stílussal rendelkező kiállítási anyag, amelyet szeretnénk a nagyközönség elé prezentálni.

 

Elmélkedtél már hosszabban arról, hogy miért olyan a céged logója, amilyen? Meg tudod mondani, mit fejez ki és milyen üzenetet hordoz magában? S ha igen, vajon mennyire érthető ez az üzenet a külvilág számára? E felsorot néhány alapkérédést kellene magában minden cégtuljdonosnak feltennie, amikor ,,felülről tekint” a vállalatára.