GRAFIKA

FALFESTÉS

 

ILLUSZTÁCIÓ

Ismert és egyedi mesefigurákat, dekorációs elemeket használva
díszítünk ki bármilyen falfelületet, főleg gyerekszobákat, iskolák, óvodák, bölcsödék falát, baba-mama klubok termeit, ahol a gyermekeknek nagy örömet okozunk velük.

Galéria

 

ÍGY SZÜLETIK EGY FALFESTÉS

1. Miután felvetted velünk a kapcsolatot e-mailben, Facebook-on, telefonon vagy személyesen (Kapcsolat), megegyezünk egy időpontban és megtekintjük a festendő felületet.

2. Minden munka terepszemlével kezdődik, mivel rendkívül fontos az arányok szem előtt tartása. Közben elmeséled mit is szeretnél, mik az elképzeléseid.

3. Ezután a rajzstúdióban elkészülnek a vázlatok, amelyeket elküldünk neked. Kiválasztásra kerül a leginkább megfelelő, s aszerint megszületik a pontos terv. Ekkor tudunk egy körülbelüli ajánlatot tenni az összeggel és az időbeli kivitelezéssel kapcsolatban.

4. Ezt követően elkezdődhet a festés (Heni): először ceruzával felrajzolom a falra a kiválasztott mű vázlatát, majd következik a festés, amely a legtöbb ideig tart a folyamatban. Magán a festésen általában egyedül dolgozom, de sosincs ellenemre, ha egy-egy ügyes anyuka be szeretne segíteni. A festés általában 1-10 napot vesz igénybe, függ a felülettől, részletességtől és a mérettől. Az utolsó szakaszban következik a kontúrozás, amely kiemeli a festmény valóját.

5. Egy kis takarítás és ecsetmosás után pedig visszaköltözhet a megrendelő az újjávarázsolt szobájába.

Galéria

 

ÁRAK:


pdf icon Itt letöltheted az árlistánkat

 

Ajánlatkérés falfestésre

Size limit for each file is 10.0 MB